My photo
Batu Pahat, Johor
*known as kia probably *UTM student 11/15 *bachelor of Mechanical engineering in industrial *full time in bloggering when bored

Friday, June 8, 2012

Thanks God for Them

I always happy when you always be my side :)
I don't know how to appreciate u, but I know how to love you.
thanks my dearest friend. ^_^


Ruwaida, coming soon roomate, 
saye akan cube jadi pendengar yang setia :)
die kawan yang sangat rajin


fazira, si tonjang yang sangat comell,
perasan dah kurus even die memang kurus =..=
btw, love you treat me as your buddy, even kite baru kenal.
seorang yang tabah, n gagah wannabe.haha
kami sangat addicted dengan air, that why kami join kayak.haha.


farahain, si comell, ulat beluncas. :P
penuh dengan keceriaan even ade je masalah,
tabah la k dengan masalah sekarang, jangan lupe kawan2 disekeliling anda.
we love you ain :)


suky si chubby sejak masuk u ni..
ape lah yang kau makan sampai chubby, btw comeell :)
kite rapat since teknik, agak clumsy dia ni, tapi teratur jugak.huhuhu
suke bercakap dengan laju. n die xlupe kawan. :)
itu sangat penting, sayang suky


hawa, teman sekatil, sehostel dulu mase form 1-3.
dulu macam belangkas, tapi sekarang susah nak jumpe.
jumpe pon raya :( nak buat mcmane, masing-masing belajar di tempat berbeza,
takpe, tapi kite still contct.
and I pray for u, to be here, UTM when u in degree yet :)


FJ si giler-giler, ini pon teman saye since teknik.
die sangat periang, akan cube buat orang yang bersama die happy.
that way i love u fj :)


syuk kibum si hitam maniss :)
sangat peramah dengan semua orang, 
tapi sangat suke touching dengan semua orang,
suke tolong kawan, thans syuk :)


classmate <3
alifah,priss,nani,syu.
teman seperjuangan selame 4 tahun di UTM :)
engineer wannabe, InsyaAllah


Ex-roomate KMTK
really miss them much,
semua ade kat UTM, tapi xpenah ade mase nak hang out bersama
kolej laen-laen, kos laen-laen, susa nak jumpe
ikin je kat UTHM, xde masalah, 
will see u soon


tiqa si JKM :)
die periang, tapi boleh jadi pendiam kalau ade masalah :)
tapi die dah duduk wing laen, susa nak lepak same2 :(
xpe, itu xjadi masalah


kayaking Team
I'm happy being part of them.


Alun si comel
partner kayak yang xpenah kenal erti senyap n suke ketawe.
hahahaha

sis leya :)
thanks treat me as your sister :)


last, my cosmate :)
happy with you all


2 comments:

  1. Возбужденные: мистер х проститутки Одесса
    Миниатюрная девушка с очень хрупкой фигуркой, настоящая Дюймовочка. Очаровательная, обаятельная, позитивная. Старики и кометы почитаются по одной и той же причине: и у тех, и у других длинные бороды; и те, и другие владеют даром предсказания.

    ReplyDelete

Terima Kasih ye!